Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazar, Nisan 24, 2016

En İyi Vücut Nasıl Olmalı





En iyi vücut nasıl olmalı

Her kadın kusursuz bir vücuda sahip olmak ister. Bunun için boyunuzun ve kilonuzun orantılı olması gerekir. Eğer sizde en iyi vücuda sahip olmak istiyorsanız bunun için bazı şeylere dikkat ederek istediğiniz vücuda sahip olabilirsiniz.
Sizde eniyi vücut nasılolmalı diyorsanız aşağıda yer alan önerilere dikkat ederek hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Öncelikle daha iyi vücuda sahip olmak istiyorsanız vücudunuza daha çok protein almanız gerekir. Çünkü bir kilo için vücuda 2 gram protein almak gerekir. Böylece vücut kaslarınız gelişir ve yağ yakımınız hızlanır. Fakat protein besinlerinde doğru olanları, vücudunuz için uygun olanları seçmeniz gerekmektedir. Özellikle az yağlı biftek, hindi eti, balık özellikle somon balığı ve tavukgöğsü eti en iyi proteinli besinler arasında yer almaktadır. Bununla birlikte sabah kahvaltılarında iki üç adet yumurta beyazı tüketmek de vücudunuz açısından faydalı olacaktır. Ayrıca vücudunuzun karbonhidrata da ihtiyacı vardır. Bunun için vücudunuza doğru karbonhidratlar almanız gerekir. Bunu yulaf, tam tahıllı ekmek ya da esmer pirinç, kinoa gibi gıdalarla sağlayabilirsiniz. Ayrıca kinoanın protein oranı da oldukça yüksek olduğu için daha iyi bir vücuda sahip olmanız açısından iyi bir besin kaynağıdır.
Eğer en iyi vücutnasıl olmalı diyorsanız vücudunuza mutlaka yağ almanız gerekir. Fakat yağ seçimi yaparken sağlıklı yağları seçmeniz iyi bir vücuda sahip olmak için en önemli adımlardan biridir. Balık yağları, badem yağı, Hindistan cevizi yağı, zeytin yağı ve yer fıstığı ezmesi vücudunuz için gerekli yağları karşılayacaktır. Ayrıca ceviz, fındık gibi kuruyemişlerden de vücudunuz için gerekli olan yağları alabilirsiniz. Diğer önemli gıdalar ise sebzelere ve meyvelerdir. C vitamini vücudunuzu güçlendirir ve metabolizmanızı hızlandırır. Bunun için sabah ara öğünlerinizde veya öğle ara öğünlerinizde birkaç porsiyon meyve tüketimi yapabilirsiniz. Ayrıca çiğ sebzeler vücutta detoks etkisi yaratır ve yağ yakımını hızlandırır. Bu yüzden bir öğün yemeğinizi sebzelerden yana kullanabilirsiniz. Sizde tüm bu önerilere dikkat ederek hayalinizdeki daha iyi bir vücuda oldukça kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com