Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Cuma, Nisan 07, 2017

Coq10 Cinselliği Güçlendirir Mi


Doğal bir besin desteği olan CoQ10'un kanseri önlemeden kan basıncını düşürmeye, yürek kaslarını güçlendirmeden aterosklerozu yavaşlatmaya, dişeti iltihaplarını önlemeden belleğe değin çok öbür alanlarda faydası olabileceği biliniyor.

Amerika Santiago Tıp Fakültesi'nde Beatrice Glomb liderliğinde yapılan bir alıştırma bu çok iyi gıda desteğinin yeni bir marifetine daha muhabere ediyor. Kolesterol ilacı kullananların sıkça davacı oldukları cinsel baskı kaybı ve orgazm problemi bu ilaçlarla birlikte CoQ10 desteği ile alanlarda daha eksik görülüyor.

Daha mutlu cinsellik için...

Gerçekte önceki bazı çalışmalarda statin kullananlara, birlikte CoQ10 almaları zaten öğüt ediliyordu. Çünkü statinler kolesterolle birlikte bu yardımsever doğal maddenin de seviyesini düşürüyordu. Biz statin kullanan hastalarımıza imkânları varsa günde 100 mg nitelikli bir CoQ10 desteği almalarını tavsiye ediyoruz.

Kolesterol ilacı kullananlar uyarı!

Bu desteğin mümkün statinlere bağlı oluşabilecek muhtemel seks hayatı sorunlarını azaltabilmesi bir başka fayda haline gelmiş gibi görünüyor.

CoQ10 eczanelerde gıda desteği olarak (Qinone, Q-melt ve benzerleri) bulabilirsiniz. Kullandığı kolesterol ilacının cinsel gücünü azalttığını düşünenlere duyurulur.

Prof. Dr. Osman MüftüoğluBotextra; haber botu , film botu, dizi botu, wordpress botu.Akıllı içerik sistemi

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com