Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazar, Mayıs 29, 2016

Ereksiyon bozukluğu tedavisi

Ereksiyon bozukluğu nasıl tedavi edilir ereksiyon bozukluğunun tedavisi ereksiyon bozukluğu tedavi yöntemleri sertleşme sorunu tedavisi sertleşmenin tedavisi sertleşme nasıl tedavi edilir sagliksiteniz.com ’da! Cinsel ilişki sırasında cinsel etkinlik bitene dek penisin…

Ereksiyon bozukluğu tedavisi

Ereksiyon bozukluğu nasıl çare edilir ereksiyon bozukluğunun tedavisi ereksiyon bozukluğu tedavi yöntemleri sertleşme sorunu tedavisi sertleşmenin tedavisi sertleşme nasıl çare edilir sagliksiteniz.com ’da!

ereksiyon-bozuklugu-tedavisi

Cinsel ilişki sırasında cinsel etkinlik bitene dek penisin tatmin edici sertliğini koruyamaması ve bu durumun sürekli, yineleyici biçimde meydana gelmesi ereksiyon bozukluğu veya sertleşme sorunu olarak tanımlanmaktadır. Kimi zamanda ise cinsel ilişki isteği olmasına rağmen peniste gereken sertlik olmaması ve cinsel etkinliğe başlanılamaması gibi bir durumda laf konusudur. Peki, ereksiyon bozukluğu nasıl çare edilir, sertleşme probleminin tedavisi nasıldır?

Her yaşta meydana gelebilecek bir sorun olan ereksiyon problemi, genellikle 40 yaşını geçmiş erkeklerde görülmektedir. Yaşlanmanın etkisiyle birlikte ilerleyen yaşlarda maddi sebepler daha fazla rol oynamaktadır. Yürek damar hastalıkları, şeker hastalıkları da ereksiyon problemine yol açabilir. Tedavide ise sorunun neden kaynaklandığı önemlidir. Erken yaşlarda görülen ereksiyon sorunu eşler aralarında ciddi problemlere yol açtığı için tedavisi şarttır.

Sertleşme bozukluğu veya ereksiyon problemi tedavisi için dağıtılmış ilaçlar önerilmektedir. Hormon düzeylerindeki bozukluk olmasından yaşanan bir sorun ise hormon tedavileri tavsiye edilir. Lakin hormon düzeyi son derece alışılagelmiş olan erkeklerde bu nesil ilaçların hiçbir faydası görülmez.

Penis damarlarını genişleten, penise gelen kan akımını artıran fosfodiesteraz inhibitörleri (Sildenafil, Vardenafil, Tadalafil) çare de uygulanabilir. Psikojenik nedenlere emrindeki ereksiyon bozukluğu tedavisi psikiyatrist ve psikologlar göre uygulanan cinsel terapi ile ortadan kaldırılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com