Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Perşembe, Temmuz 14, 2016

Sırt Sivilcelerine Çözüm

Sırt Sivilcelerine Çözüm: Sırt bölgesinde çıkan sivilceler erişmesi daha zorlama olduğu için tedavisi de güç olan sivilce türlerindendir. Bitkisel çözümler kullanarak sırtınızda meydana çıkan sivilcelerden kısa zaman içinde kurtulabilirsiniz.
Sırt Sivilcelerine Çözüm

Sırt Sivilcelerine Çözüm

Sırt bölgesinde meydana çıkan sivilceler erişmesi daha şiddet olduğu için tedavisi de güç olan sivilce türlerindendir. Nebati çözümler kullanarak sırtınızda çıkan sivilcelerden kısa süre içinde kurtulabilirsiniz.

Sırt Temizliği

Ulaşması baskı bir yer olan sırtınızdaki sivilceleri tedavi etmek engebeli bir işlem olacaktır. Sırtınızdaki sivilcelerden kurtulmak için sırt temizliği oldukçe önemlidir. Sırt kaşıyıcılar kullanarak sırtınızı tahriş etmeden temizleyebilirsiniz. Egzersiz ve spor gibi terleme yaratan durumlar sonrasında sırtınızı temizlemeye özen gösterin. Vücudunuz terlediğinde yağ üretimi artar ve bu şart sivilcelerin çoğalmasına sebep olur. Terledikten sonradan muhakkak duş almalısınız.

Sivilceler İçin Nehir Ağacı

Çay ağacının içinde yer alan benzoil krem kadar etkili bir maddedir. Saf akarsu ağacı yardımıyla sırtınızdaki sivilceleri zahmetsizce giderebilirsiniz. Iyice doğal olduğu için cildinize hasar vermez.

Sırttaki Sivilceler İçin Yulaf Ezmesi

Sırtınızdaki sivilceleri gidermek için yulaf maskesi ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Haftada 1 defa kullanabileceğiniz yulaf maskesini hazırlamak için 2 dere bardağı kaynamış suyun içine 1 dere bardağı yulaf ekleyin. Su soğuduktan sonra maskeyi sırtınıza sürün ve yarım saat bekleyip duş alın.

Sırttaki Sivilceler İçin Maske

  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 adet portakal
Portakalın kabuklarını sorup rendeleyin ve rendelenmiş kabukların içine kabartma tozu ekleyip karıştırın. Hazır ışık halkası getirmiş olduğunuz maskeyi sırtınızda sivilcelerin bulunduğu bölgeye uygulayın yarım saat değin bekleyin. Sürenin sonunda sırtınızı yıkayıp temizleyin. Haftada 2 defa kullanabilirsiniz.

Sırttaki Sivilceler İçin Elma Sirkesi

  • 1 yemek yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 bardak su
Malzemeleri karıştırıp hazır hale getirmiş olduğunuz maskeyi masaj yaparak sırtınıza sürün. 15 dakika dek bekledikten sonra sırtınızı yıkayıp temizleyebilirsiniz. Sırtınızda bulunan sivilceler kuruyana değin jurnal olarak tekrarlayarak kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com