Toksinlerle batmış ciğerleri arındırmak için soğan, zencefil ve zerdeçaldan yararlanmak gerektiğini söyleyen uzmanlar, solunum yollarını açan anti-kanser içeceğin tarifini verdi:
Malzemeler:
1 litre su
400 gram soğan tozu
2 yemek kaşığı zerdaçal kökü
2 yemek yemek kaşığı dek bal ya da akçağaç şurubu
Beş parmak büyüklüğünde zencefil kökü
Yapılışı:
Önce su ve bal tencereye alınıp kaynatılır. Kaynayınca zencefil doğranır. Gerisinde soğan tozu konulur. Su benzeri yarıya azalıncaya değin kaynatılır. Kalan kısmı süzgeçten geçirip sırça bir kavanoza konulur. Oda sıcaklığına geldiğinde ağzını kapatıp buzdolabına koyup, 12 saat arayla, yemeklerden sonradan bir kaşık tüketilir.
KAYNAK: TAKVIM

0 yorum:
Yorum Gönder