Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Perşembe, Temmuz 14, 2016

Gül Suyu İle Cilt Bakımı

Gül Suyu İle Cilt Bakımı: Siyah nokta ve sivilceleri önleyen gül suyu maskeleri ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Cildinizi canlandıracak ve gençleştirecek olan gül maskeleri, evde kolayca hazırlanabilmektedir.
Gül Suyu İle Cilt Bakımı

Gül Suyu İle Cilt Bakımı

Siyah nokta ve sivilceleri önleyen gül suyu maskeleri ile pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Cildinizi canlandıracak ve gençleştirecek olan gül maskeleri, evde kolayca hazırlanabilmektedir.

Doğal Gül Suyu Maskesi

  • Gül suyu ( 1 çorba kaşığı )
  • gül yağı ( 1 çorba kaşığı )
  • kayısı yağı ( 1 çorba kaşığı )
  • kabak çekirdeği yağı ( 1 çorba kaşığı )
  • tatlı badem yağı ( 1 çorba kaşığı )
  • beyaz kil ( 4 – 5 çorba kaşığı )
  • E vitamini ( 1 ampul ) eczaneden alınabilir.
Kuru ve sıradan deri yapısına sahip kişiler gül suyu seçiminde alkolsüz gül suyu seçim etmelidir. Yağlı deri yapısına sahip kişiler diledikleri gül suyunu kullanabilirler. Maskeyi hazırlamak için kullanacağınız kase cam, kaşık ise tahta kaşık olmalıdır. Bu sayede yağlara hasar vermeden maskeyi hazırlayabilirsiniz. Listede yer alan malzemeleri cam kasenin içine koyun ve karıştırın. Ilk Olarak yağları karıştırıp gerisinde beyaz kil ek edin ve son olarak E vitamini ampülünü karışıma ek edin.

Hazır ayla gelen maskeyi bekletmeden kullanmaya çaba gösterin. Cildinizi en ince ayrıntısına kadar temizledikten daha sonra temizlenmiş cildinize hazırladığınız gül maskesini firiksiyon yaparak uygulayın. Maskeyi uygularken göz çevresine çok fazla yaklaşmamaya özen gösterin. Maskeyi cildinize uyguladıktan sonra tülbent veya gazlı bez ile yüzünüzü örtüp 20 dakika kadar bekleyin. Sürenin sonunda cildinizi soğuk su yardımıyla yıkayıp temizleyin.

Cildi içe doğru temizleyecek olan gül maskesi, kan dolaşımını hızlandırarak yaşlanmaya bağlı etkileri geciktirecektir. Gül maskesini 30 yaşına değin olan bayanlar 10 – 15 günde bir uygulayabilirler. 30 yaşın üstündeki bayanlar ise 7 günde bir gül maskesini ciltlerine uygulamalıdırlar. 2 – 3 uygulamadan sonra cildinizin yenilendiğini ve daha canlı göründüğünü fark edeceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com