Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazar, Haziran 12, 2016

Bebeği Olmayanlara Yeni Bir Umut ışığı





Zayıflama, migren, alerji, mide ve bağırsak sorunlarına aleyhinde etkili bir şekilde uygulanan akupunktur tedavisi, bundan böyle kısırlık için de kullanılıyor.

Akupunktur tedavisiyle bugüne dek 9 bebek dünyaya geldiğini gösteren Dr. Tayfur Yağcı, kısırlık tedavisinde akupunkturun kadında ve erkekte kimsesiz etkin ve başarılı olduğunu açıkladı. Yağcı, 'Diğer klasik tıp yöntemleriyle birlikte uygulandığında galibiyet oranı artıyor' dedi.

KAN AKIMI ARTIYOR

Kadınlarda kısırlık tedavisinde tespit edilen akupunktur noktalarına yapılan dikkat ile vücutta Beta- Endorfin denilen kimyasal maddenin artışının sağlandığını ifade eden Dr. Yağcı 'Akupunktur tedavisiyle rahme olan kan akımı artar, endometrium olgunlaşır ve rahimde gebeliğin oluşmasını sağlayan koşullar meydana kazanç. Döllenme yeteneği artan yumurta hücrelerinin veya transfer edilen embriyoların endometriuma tutunma yeteneği artarak gebelik oluşur' dedi.

RAHATLATIYOR

Akupunktur tedavisi ile kan dolaşımının düzene girmesine emrindeki olarak rahmin daha iyi kanla beslendiğini ve bu nedenle doğurganlığın arttığını söyleyen Yağcı, akupunkturun en manâlı özelliğinin hastayı rahatlatması olduğunu semptom. Bir hastalığın tedavisinde hastanın ruh hali, stresten temizlenmiş olması ve rahatlamasının fazla manâlı olduğuna dikkat çeken Yağcı, akupunkturun anne ve baba adaylarının strese dayanıklılığını arttırdığını söyledi.

ORAN YÜZDE 15 ARTIYOR
'İğneli uyarım' olarak bilinen akupunktur, vücudun çeşitli noktalarına fazla ince uçlu özel iğneler batırılarak yapılan bir tedavi yöntemi. Dr. Tayfur Yağcı, Danimarka'da 273 hastada yapılan çalışmada tüp bebek tedavisinde, akupunktur yapılmayan yoklama grubunda klinik hamilelik oranının yüzde 24 iken akupunkturla yapılan grupta klinik gebelik oranının yüzde 39 olarak saptandığını açıkladı. Almanya'da 225 hastada gerçekleştirilen çalışmada teftiş grubunda gebelik oranının yüzde 15,6, akupunktur tedavisi uygulanan hastalarda ise klinik gebelik oranının yüzde 33,9 olduğu belirtti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com