Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazar, Mayıs 29, 2016

Orgazm Olmanın Faydaları

Cinsel yaşamınız hem bedensel ayrıca de ruhsal sağlığınızı etkilediği için orgazm olmanın yararları nelerdir, kadının orgazm olmasının faydaları ve orgazmın faydaları ilarismedikalhizmetleri.blogspot.com.trsizlerle paylaşıldı. Uzun süreli cinsel uyarıdan sonda erişilen…
Orgazm olmanın faydaları
Cinsel yaşamınız hem maddesel hem de ruhsal sağlığınızı etkilediği için orgazm olmanın yararları nelerdir, kadının orgazm olmasının faydaları ve orgazmın faydalarıilarismedikalhizmetleri.blogspot.com.tr de sizlerle paylaşıldı.
orgazm-olmanin-faydalari

Uzun süreli cinsel uyarıdan sonda erişilen haz verici keza psikolojik keza de fizyolojik bir şart olan orgazmın sağlık durumu açısından birçok faydası olduğunu biliyor muydunuz? Orgazm olmanın maddi ve ruhsal sağlık durumu açısından yararları hakkında uzmanlarımızın yaptıkları açıklamalara makalemizin devamında yer verdik. Orgazm olmak birçok soruna mucizevi bir iksirdir. Varsayım bile edemeyeceğiniz kadar fazla orgazm olmanın faydaları vardır.
Orgazm olmanın mucizevi faydaları başında sancı şikayetlerinin ortadan kalkması geliyor. Baş ağrısı ilk önce edinmek üzre yaşadığınız çoğu ağrı sorununa karşısında etkin, doğal ve şımartma verici tedavi yöntemidir. Orgazm edinmek birçok kronik ağrıların tedavisini sağlar.
Orgazm olmanın faydalarından bir tanesine de enerjinin yükselmesidir. Kişinin kendini daha mutlu, dinamik ve kuvvetli hissetmesini sağlar. aynı zamanda bağışıklık sisteminiz güçlenir, hastalıklara daha az yakalanırsınız. Kadınların orgazm olmasının faydaları arasında ise regl dönemlerinin düzenli olması yer alıyor. Haftada asgari bir kere orgazm olan kadının regl döngüsü düzene girer. Orgazm sırasında salgılanan hormonlar genç kalmanızı sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com