Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazartesi, Mayıs 30, 2016

İlk Gece Korkusu Nasıl Yenilir?

Ilk gece korkusunu alt etmek için ilk gece korkusunu yenmenin yolları ilk gece korkusu nasıl aşılır birincil gece korkusu nasıl giderilir ilk gece korkusu nasıl geçer Ilk cinsel tecrübe cinsel…
İlk gece korkusu nasıl yenilir?
Birincil gece korkusunu yenmek için ilk gece korkusunu yenmenin yolları ilk gece korkusu nasıl aşılır ilk gece korkusu nasıl giderilir ilk gece korkusu nasıl geçer
İlk gece korkusu tedavisi

Birincil Gece Korkusu Tedavisi

Birincil cinsel tecrübe cinsel hayatın en kayda değer belirleyici etkenlerinden bir tanesidir, başarısızlıkla sonuçlandığı süre çiftlerin bütün cinsel hayatına yansır ve bu durumdan dolayı hayatları boyunca sorun yaşamalarına deha sebep olabilir. Birincil gece korkusu çoğunlukla kadınların yaşadığı bir sorundur, lakin nadir de ilk gece korkusu doğrusu erkeklerde de görülebiliyor. Eğer sorun erkekte kaynaklanıyorsa birincil gece korkusunu alt etmek için ilk kez gerginlik olmamalısınız.
Başarısızlık kaygısı, sertleşme sorunu düşüncesi, kendini ne değin iyi olduğuna aleyhinde ispatlama çabaları erkeklerin birincil gece kaygılarından bir tanesidir. Kadınlar ise daha çok birincil cinsel deneyimlerinde ağrı çekecekleri düşüncesine kapılırlar. Birincil gece korkusunu yenmenin yolları bu düşüncelerden arınmaktır. Her şeyi zamanın akışına adamak ve tedirginliğe mahal vermemek gerekir.
Bu durumu evvelden düzenlemek sahiden çok yanlıştır. Çünkü ne dek plan yaparsanız yapın hiç bir şey düşündüğünüz gibi bütün anlamıyla olmayacaktır. Stres, endişe, yetersizlik, başarısızlık, acı duyma gibi düşüncelerden arınıp rahatlamaya, sabırlı olmaya, gevşemeye çalışın. Kadının kanama olacağı ve acı duyacağı hissinden kendini uzaklaştırması gerekir.

Erkekler kadının kendinden daha bambaşka olduğunu kabul etmelidir. Eşini zorlamamalı ve bu korkularını anlayışla karşılayıp ona zaman tanımalıdır. Bayan korktukça kendini kasacak ve bu koşul penisin vajinaya girişini engelleyecektir. Kadına sinirlenmek, haykırmak, kızmak bu durumun çözümü değildir. Fazla zorunlu hareketlerden kaçınmalı, mutlaka ön sevişme yapmalı ve kadını önce rahatlatmalısınız. Eğer bu öneriler ilk gece korkusunu yenmeyi ve birincil cinsel deneyimi atlatmanıza tezgâhtar olamazsa mutlaka bir uzmandan destek almalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com