Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazar, Nisan 02, 2017

Sertleşme sorunu kalp hastalığı habercisi olabilir


İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Bevliye Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Alıcı, erkeklerde yürek damar hastalıklarının birincil belirtisinin sertleşme problemi olabileceğini belirtti. Müşteri, "Birçok süre erkekler bu sorunu yaşına bağlıyor ve önemsemiyor ama bu sorun yürek krizinin habercisi olabilir" dedi.
Erkeklerde 40'lı yaşlardan itibaren görülen cinsel baskı kaybı, ileri yaşlarda etkisini çok daha pozitif hissettiriyor. Sertlik probleminin yaşla birlikte artması çoğu erkek göre bir sağlık problemi olarak görülmüyor. Uzmanlar tarafından yapılan araştırmalar gösteriyor ancak, durum hiç de böylece değil.

Prof. Dr. Bülent Müşteri, bu problemi yaşamış 10 erkekten yalnızca 1'inin hekime başvurduğunu kaydediyor. Bunun nedeninin utanma, vesvese duyma ve önemsememe olduğunu açıklayan Tip, "Önemli bir hastalık olabileceğini hiçbir vakit düşünmüyorlar. Ancak bu yürek ve damar hastalıklarının ilk belirtisi olabilir. bedenen kalp damarlarının çapı 3 mm, ancak penise kan götüren atardamarın çapı bunun yarısı değin. Yani 1,5 mm değin. Kalp damarının cidarının kalınlaşması, daralması, kan yağlarındaki doruk,
tansiyon, sigara gibi nedenlerle birincil penis damarlarından başlıyor. Nedeni de penis damarlarının çapının daha kuytu olması" ifadelerini kullandı.
Prof. Dr. Bülent Müşteri, sertleşme probleminin nadiren olmasının ciddi bir sorun olmadığını belirterek, bu durumun 6 ay vakit ile devam etmesi halinde mutlaka bir androloji uzmanına gidilmesi gerektiğini söyledi.Botextra; haber botu , film botu, dizi botu, wordpress botu.Akıllı içerik sistemi

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com