Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Pazartesi, Mart 20, 2017

Cinsel Sorunlarınıza Kakule


Yapılan araştırmalar sonucunda cinsel gücü arttırıcı etkisi yer alan kakule bitkisi zencefil ailesine ait bir bitkidir.

Bilhassa erkeklerin yaşadığı cinsel problemleri hormanlara yaptığı doğal etkin ile çözen Kakule bitkisi hakkında detaylı bilgiyi sağlık durumu haberimizde bulabilirsiniz.

Zencefil ailesine ait olan KAKULE bitkisi, yapılan araştırmalar sonunda cinsel gücü artırıcı etkisini etkisinin olduğu söylendi. Özellikle erkeklerin yaşadığı cinsel problemleri hormonlara yaptığı doğal etkili ile çözen Kakule son zamanların da popüler bitkisi haline gelmeye aday olarak gösteriliyor.

Kakule zencefil ailesinden gelen bir bitki adı, yapraklı ve çok takvim bir bitki olan Kakule bitkisinin erkeklik hormonlarını ve cinsel gücü artırdığı uzmanlar göre kabul edilmiş durumda. Dr. Ömer Coşkun, kakule bitkisinin erkeklik hormonlarını ve cinsel performansı artırdığını belirterek “İçerisindeki afrodizyak maddeler hem sizin performansınızı ayrıca de eşinizin isteğini yerine getirecektir” dedi. Her erkeğin arayıp ama sonuç bulamadığı performansın kakule bitkisi ile elde edilebileceğini söyleyen Dr. Coşkun, "Kakule erkeklik hormonlarına, performans artışına ve cinsel gücüne güç katan en hoş besinlerden birisidir. Erkekler cinsel hayatı için kakuleyi hayatının bir köşesine koysunlar. İster kakuleyi bir tatlı kaşığı değin çorbaya katabilir, ister de günde 2 defa Sabah akşam aç karnına içeceğiniz kakule çayı ile cinsel performansınızı arttırarak amacınıza ulaşabilirsiniz. Ama derhal tesir etmeyebilir, minimum 1 ay kesintisiz devam edilmelidir. Performans düşüklüğü her erkeğin korkusu olsa da kakule sizi rahatlatmaya muavin olabilir. İçerisinde ancak afrodizyak maddeler ayrıca sizin performansınızı keza de eşinizin isteğini yavaşça yerine getirecektir” diye konuştu.

Kakulenin Faydaları

İştahsızlık: Yemeklerle birlikte kullanıldığında iştah açar. bununla birlikte sindirim sistemini çalıştırır ve pozitif mide asidi üretilmesini önler. Gazı alır ve hazımsızlığa iyi gelir. Hayvanlar üstüne yapılan araştırmalarda kakulenin safra üretimini arttırarak sindirim esnasında oluşan sıvıların vücuttan atılmasına yardımcı olduğu sonucu elde edilmiştir.

Bakteriler: Kakule bakteri, virüs ve öteki patojenlerin oluşumu baskılar ve hastalıklara aleyhinde vücudu güçlendirir. Ayrıca bakteriler sebebiyle oluşan ağız kokusunu alır.

Cerahat: Cerahat nedeniyle görülen boğaz ağrısı, ağız içinde oluşan iltihaplı yaralar, kas iltihaplanması gibi rahatsızlıklara iyi geldiği bilinmektedir. Hindistan’da eklem ağrıları için en fazla kullanılan ot gibi yaşama arasında yer alır.

Antioksidan: Antioksidanlar bakımından varlıklı olan bitki toksinlerin vücuttan daha kısa sürede atılmasını sağlar ve karaciğerin yükünü hafifletir. Bu özelliği ile böbrek, mesane ve idrar yolu rahatsızlıklarında kullanılır.

Kasılmalar: Kas kasılmalarını hafifletir ve hıçkırığa karşısında kullanılır. Sabah bulantılarını hafiflettiği ve kusmaya iyi geldiği söylenmektedir.

Antidepresan: Kakulenin depresyona iyi geldiği yönünde herhangi bir bilimsel alıştırma bulunmamasına rağmen farklı alanlara yönlendirilmiş toplumlarda orta ve hafif dereceli buhran tedavisinde yaygın olarak kullanılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com