Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Çarşamba, Ocak 11, 2017

Sertleşmeme Sorunu Tedavisi


Cinsel istek olmasına karşın penisin gerekli sertliği ulaşamaması durumunda, cinsel ilişki istenilen şekilde yürütülemiyor. Bu sorun erkeklerin psikolojik rahatsızlıklar yaşamasına kadar yol açabiliyor. Peki, sertleşme sorunu nasıl tedavi edilir

sertlesme-sorunu-tedavisi

Erkeklerde sertleşme sorunu çoğu erkeğin cinsel hayatında sorunlar yaşamasına ve bu sorundan nedeniyle evliliklerinin bile kötüye gidişatına niçin olmaktadır. Erkekler çoğunlukla yaşadıkları cinsel problemleri kabullenmekte zorlanıyor ve bilirkişi yardımı almaktan çekiniyor. Fakat cinsel sorunlar uzman yardımı olmadan ne yazık oysa kolay kolay tedavi edilemiyor. Sertleşme problemi de bunlardan bir tanesine.

Cinsel sorunların başında gelen sertleşme probleminin tedavisinde böylece fazla yöntem uygulanmaktadır. Op. Dr. Murat Akand, erkeklerde sertleşme problemleri, cinsel disfonksiyon ve çare yöntemleri hakkında bilgilerini paylaştı.

Erkeklerde Sertleşme Sorunu Nedenleri

Aşırı alkol kullanımı Fazla sigara kullanımı Kronik hastalıklar Pelvik travma ve cerrahi Sistemik ateroskleroz Diyabet Hormonal sorunlar Bazı ilaçlar Nörolojik sorunlar Damarsal sebepler

Uzman yardımı almaktan utanmayın!

Daha önce yaşanılmış bir rahatsızlığın varlığı sorgulanır. Cinsel hastalıklar, kazalar, ameliyatlar, ilişki sıklığı tedavi esnasında uzman doktor tarafından sorgulanmaktadır. daha sonra penisin büyüklüğü, herhangi bir bere alıp almadığı, sertliği, prostat büyüklüğü göz önünde bulundurulur. His duyumu değerlendirilir. Son olarak penisin damar haritası çıkartılır ve sertleşme sorununa niçin olan bir damar tıkanıklığı, kan kaçağı olup olmadığı gözlenir. sonradan neden öğrenilirse sertleşme sorunu tedavisine başlanır.

 

Dikkat edilmesi gerekenler

* Aşırı alkolden kaçınılmalıdır.
* Uyuşturucu kullanımından kaçınılmalıdır.
* Birey sigara içiyorsa elbette bırakmalıdır.
* Uyumlu egzersiz (spor) yapılmalıdır.
* Stresi ortaya çıkaran durumlardan uzak durulmalıdır.
* Uyumlu bir hayat olmalı; uyku düzensizliği varsa mutlaka düzene sokulmalıdır.
* Düzenli olarak mutlaka bir ürologa muayene olunmalıdır.

Sertleşme Problemi Tedavisi

Sebep ortaya çıkartıldıktan sonradan başlangıçta hap tedavisi uygulanır. Ekseri sertleşme sorununun tedavisinde ameliyat dışı yöntemlere öncelik verilir. Eğer bu yöntemler başarısızlıkla sonuçlanırsa cerrahi çare uygulanır ve protez tedavisine başlanır. Penil protezler iyi hasta seçimi yapıldığında ve hastanın partneriyle uyumunu düzenler ve yaşamı son derece kaliteli bir noktaya getirir.

Botextra; haber botu , film botu, dizi botu, wordpress botu.Akıllı içerik sistemi

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com