Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Salı, Temmuz 19, 2016

Göz Çevresi Soyulması Neden Olur?

Göz çevresinde soyulma birçok kişinin felakete uğramış olduğu cilt problemleri başında gelmekte ve bu sorunu yaşayan kişiler, göz çevresi soyulması nedenlerini iyi anlamak istiyor.
Göz Çevresi Soyulması Neden Olur?
Göz çevresi soyulmasının sebepleri epeyce fazladır oysa bu sorunu tetikleyen faktörlerin başında ise, kullanılan kimyasal peelingler olmaktadır. Deri bakımı yaparken mutlaka göz çevresi uygulamalardan uzak durun.
Deri bakımı işlemleri sırasında göz çevresi fena etkileniyor. Yüz maskesi ve peeling gibi uygulamaları göz çevresine uygulamamaya itina gösterin. Bilhassa de göz altı fazla hassas bir deriye sahip olduğu için kötü etkileniyor.
Göz çevresi soyulmaları nedenlerinden bir tanesi de, mevsimsel değişimlerdir. Mevsimsel değişimler sebebiyle deri kuruluğu husule geliyor ve göz çevresi fazla kuruduğu için soyulmaya başlıyor.
Göz çevrenizdeki soyulmaların nedeni aniden artı etkene yan olarak gelişme göstermektedir. Göz çevresi soyulmasının nedenleri aralarında birincil akla gelen güneş yanıklarıdır. Öteki yönden mantar enfeksiyonları, döküntülü cilt hastalıkları yada kozmetik ürünlerden dolayı tahriş olmuş deri de soyulmalara sebebiyet veriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com