Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Cumartesi, Temmuz 16, 2016

Bahar Gribi Nasıl Geçer?

Bahar aylarında en sık karşılaşılan sorunların başında alerjiler sonra da bahar gribi gelmektedir. Bahar gribine aleyhinde yapılması gerekenler, tüketilecek yiyecekler nelerdir sizler için açıkladık. Bahar gribi nasıl geçer, buyurun öğrenelim.
Bahar Gribi Nasıl Geçer?
Bahar mevsiminde minik büyük yaş gözetmeksizin herkesin yaşayabileceği bir sorundur bahar gribi. Bahar gribi ile karşı karşıya kaldığınız süre, bahar gribinin tedavisi için bilhassa de besinlerden faydalanılmalıdır. İçeriğinde selenyum bulunan sarımsak bahar gribine karşı çok daha etkili oluyor. Bahar gribinin geçmesine asistan olacak selenyum zengini sarımsağın içinde manganez, B6, C, B1 vitaminleri, kalsiyum, fosfor ve bakır da bulunmaktadır.


Sarımsak ile bahar gribine çözüm
Sarımsak anti-bakteriyel bir özelliğe sahip olduğu için bahar gribinin iyileşme sürecini hızlandırıyor. Sütun ve mide kanserine de iyi gelen sarımsak, bahar aylarında yemeklerde çokça yer almalıdır. Sofralarda sarımsağı yetersiz etmemek bahar gribinden korunmaya yardımcı olur.
Bağışıklık sisteminin güçlenmesi, cisim direncinin artması sarımsak ile doğal bir şekilde gerçekleşir. Ama fazla sarımsak tüketmemeye de itina gösterilmelidir. Zira tansiyon düşebilir. Kan Basıncı sorunu yaşamış hastalar bilhassa de dikkat etmelidir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com