Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Salı, Ağustos 09, 2016

AİDS testi fiyatı ne kadar?








AİDS/HIV testi yaptırmak isteyenler için aids testi ücreti ne kadar, 2014 aids testi fiyatı ve aids testi fiyatları 2014-2015 yılında ne kadar sagliksiteniz.com’da açıkladık. Bulaşıcıdır ancak zor bulaşır, bulaştığı zamanda…
AİDS/HIV testi yaptırmak isteyenler için aids testi ücreti ne kadar, 2014 aids testi fiyatı ve aids testi fiyatları 2014-2015 yılında ne kadar sagliksiteniz.com’da açıkladık.

Bulaşıcıdır ancak zor bulaşır, bulaştığı zamanda ölümcül tehlike saçar elbette AİDS hastalığından bahsediyorum. Dünyada bulaşıcı hastalıklar arasında en zor bulaşıcı hastalığın HIV/AİDS hastalığı olduğu kanıtlanmıştır. Kolay kolay bulaşmayan HIV virüsünü kaptığınız zaman ise ölüm tehlikesi ile karşı karşıyasınız demektir. Şüpheli durumlarda AİDS testi yaptırarak erken dönemde bu hastalığa karşı tedavi uygulamanız yaşama riskinizi arttırır. Peki, AİDS testi fiyatları ne kadar?
AİDS/HIV testi ücretleri 2014 yılında illere ve testi yaptırılacak merkeze göre farklılık göstermektedir. Bazı hastanelerde 4-5 TL’ye yapılan AİDS testi, bazı hastanelerde ise 10-15 TL’ye yapılmaktadır. Bazı kurumlar ise size fark ettirmeden fiyatlarda değişiklik yapabilirler.
Günümüzde AİDS hastalığının varlığını saptamak için LISA, IFA ve Western Blot testleri kullanılmaktadır. En kesin sonucu veren bu üç testtir. Yataklı devlet hastanelerinde, özel hastanede ve polikliniklerde, birçok laboratuvarda AIDS/HIV testi yaptırabilirsiniz. Ayrıca, Gönüllü Danışmanlık ve Test Merkezleri (GDTM) ücretsiz olarak herkese AİDS/HIV testi yapıyorlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com