Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Salı, Mayıs 31, 2016

Prezervatif Kaç Defa Kullanılır?

Prezervatif kaç kez kullanılmalı prezervatif kaç kez kullanılmalıdır prezervatif kaç defa kullanılır prezervatif kullanımı hakkında bir prezervatif kaç kere kullanılır bir prezervatif kaç kez kullanılır sagliksiteniz.com sayfamızda açıkladık. Gebelikten korunma…
Prezervatif kaç defa kullanılır?
Prezervatif kaç defa kullanılmalı prezervatif kaç defa kullanılmalıdır prezervatif kaç defa kullanılır prezervatif kullanımı hakkında bir prezervatif kaç kez kullanılır bir prezervatif kaç kere kullanılır  sayfamızda açıkladık.
Prezervatif kaç defa kullanılmalı?
Prezervatif kaç kez kullanılmalı?

Gebelikten korunma yöntemleri arasında en etkin çözüm olarak uzman hekimlerinde önermiş olduğu prezervatif kullanımında, ne yazık fakat bir takım yanlışlar yapılıyor.
Kondom olarak da isimlendirilen prezervatif, dürüst bir şekilde kullanılmadığı zaman istenmeyen gebeliklerin önlenmesini sağlayamaz. Prezervatif kullanılmasına rağmen gebelikle karşılaşılmış ise ya kullanılan prezervatifte delik vardır ya da prezervatif kullanılması bilinmiyor demektir.
Gebelikten korunmaya yardımcı olan prezervatif aynı zamanda cinsel yolla bulaşan hastalıkların önlenmesinde de büyük pay sahibi. Kullanılacak olan prezervatifte delik bulunmamalı ve tek seferlik kullanılmalıdır. Daha önceden kullanılmış bir prezervatifi ikinci defa kullanmak çok sakıncalıdır. Keza çiftlerin hastalık kapmasına neden olur ayrıca de gebelik riski taşır. Prezervatif 1 kereden artı kullanılmamalıdır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com