2- Emdirme Yöntemi: Bütün halindeki sarımsaklar ortadan iki ye kesilerek bir ekmek kabuğu gibi emici bir besine sürülür.İçindeki etken maddenin emici bir besin tarafından alınması sağlanır.
3- Sarımsak ruhu Yöntemi: İnce kıyılan sarımsaklar bir havanda ve üzerine biraz tuz eklenerek iyice dövülür. Daha sonra biraz dinlendirildikten sonra üzerine bir miktar su eklenir. Tekrardan dinlendirilen karışım iyice karıştırılır ve süzülür. Sıvı kısım haricen(dış deriye sürülerek) veya Dahilen (ağızdan alınarak) kullanılabilir.
4- Lapa Yöntemi:İnce kıyılan sarımsaklar havana alınır (Ayak Mantarı Enfeksiyonlarında) etkili olarak kullanılmaktadır
www.sacbesleyici.com
0 yorum:
Yorum Gönder