Medikal Saglık ve Hastalıklar Saglık vede Fıtness uzreine bir blog.

Salı, Şubat 08, 2011

GÖĞÜSLERE MASAJ NASIL YAPILMALI





Hergün beş dakika süreyle yapılacak masa göğüs esnekliğini, daha canlı ve diri kalmasına katkı sağlayacaktır. Masaj yaparken göğüsleri şiddetli bastırmak sakıncalıdır. Masaj daima yuvarlak hareketlerle yapılmalı, önce yukarıdan başlayarak kol altına doğru inmeli sonra yan taraflar ve GÖĞÜS kemiği üzerinde eller hafif hafif dolaştırılmalıdır.
Masaj çıplak elle ya da sert olmayan bir kıl fırçayla yapılalıdır.Limon  suyu ile yapılan fmasaj çok daha faydalı olacaktır.Eskiden Girit modasında kadının göğüsleri genellikle açıkta kalırdı. Orta Çağda kadının giyimi çağa ayak uydururken değişti.Göğüsler oldukça kapalı olan elbiselere içine saklanmaya başladı.Bu gelenek günümüze kadar geldi.
Artık kadınlar göğüs büyüklüğünün değil diriliğinin, canlılığının özellikle vücudun diğer kısımlarıyla uyumlu olmasının önemli olduğu görüşünü savunmaktalar.
Vücuda yapışan elbiselerin ince kumaştan giyisilerin moda oluşu göğüslenin önemini bir kat daha arttırmıştır. Artık düzgün bir göğüs, iri bir göğüse tercih edilmektedir.
Bayanlar göğüslerin bozulmaması ve eski formunu koruması için çeşitli usuller uygulanmaktadır.Sarkmış bir göğüs sonradan ne derece bakıma tabi tutulsa bıle onyedi yaşındaki havasına dönmez ama canlılığını kazanabilir.Her gün birkaç dakika göğüsler için de zaman ayırmanızda yarar vardır. Şayet göğüslerinizin uzun süre formunda kalmasını istiyorsanız bunu jimnastik yaparak ve doğru masaj yöntemlerini uygulayarak başarabilirsiniz.Kaliteli ve vücudunuza uygun bir sutyeni kullanmanızda faydalı olacaktır.Elinize bir masaj eldiveni giyerek iki göğsün ortasından yana doğru önce üst kısım daha sonra alt kısım olmak üzere daire çizer gibi her iki göğsünüze 5′er dakika masaj yapın. Her gün duş aldıktan sonra göğüslerinize masaj yapar gibi soğuk suyla daireler çizin.Göğüslerinizin daha dik daha canlı görünmesi için tamamen doğal olan çok faydalıdır.
www.ilarismedikal.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Sosyal Ağlar

Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email Pinterest

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İLARİS MEDİKAL. Blogger tarafından desteklenmektedir.

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Yandex

Yandex.Metrica

Kategoriler

Copyright © İLARİS MEDİKAL | Powered by Blogger
Design by Lizard Themes | Blogger Theme by Lasantha - PremiumBloggerTemplates.com